Transport

Vind en iPad – Deltag nu.

For at deltage i konkurrencen skal du udfylde et simpelt online-skema på vores hjemmeside. Skemaet indeholder nogle få grundlæggende spørgsmål om dig selv og dine interesser. Når du har udfyldt skemaet, bliver du automatisk tilmeldt konkurrencen om at vinde en iPad. Vinderen bliver udtrukket tilfældigt blandt alle deltagere og kontaktet direkte. Konkurrencen løber frem til den 31. maj, så skynd dig at deltage, hvis du gerne vil have chancen for at vinde.

Hvad kan du vinde?

Hovedpræmien i denne konkurrence er en brand ny iPad. Vinderen får en topmoderne iPad med stor skærm, hurtig processor og lang batteritid. Tilbud: Vind en iPad i konkurrencen. Derudover trækker vi lod om flere flotte præmier, så der er gode chancer for at vinde noget godt.

Tidligere vindere deler deres oplevelser

Tidligere vindere af vores iPad-konkurrence har delt deres begejstring over at have vundet. “Jeg var så glad, da jeg modtog beskeden om, at jeg havde vundet. Jeg har virkelig fået glæde af min nye iPad i hverdagen,” fortæller Jens fra Aarhus. Flere af vinderne har også benyttet sig af vores transportbure til hunde, når de har taget deres firbenede venner med på tur. “Det har været en stor hjælp at have et sikkert og komfortabelt transportmiddel til min hund,” siger Mette fra Randers.

Sådan bruger du din iPad

Når du modtager din iPad, er der adskillige måder at få det meste ud af den på. Først og fremmest bør du sørge for at opdatere din iPad til den nyeste iOS-version for at få adgang til de seneste funktioner og sikkerhedsopdateringer. Derefter kan du udforske de mange apps, som er tilgængelige i App Store – der er noget for enhver interesse, lige fra produktivitetsværktøjer til underholdning. Brug også iPaddens multitasking-funktioner til at arbejde mere effektivt, f.eks. ved at have to apps åbne side om side. Og husk, at din iPad også er et fantastisk medie til at læse, streame video og meget mere – så nyd den til fulde.

Sådan holder du din iPad i god stand

For at holde din iPad i god stand er der nogle få simple trin, du kan følge. Sørg for at opbevare din iPad på et sikkert sted, når den ikke er i brug, for at undgå skader. Rengør skærmen regelmæssigt med en blød, tør klud for at fjerne fingeraftryk og snavs. Brug aldrig slibende rengøringsmidler, da de kan beskadige skærmen. Opdater din iPad’s software, så du altid har de nyeste sikkerhedsfunktioner og forbedringer. Beskyt din iPad med et robust cover, der både beskytter den og giver et godt greb. Følg disse trin, så kan du nyde din iPad i lang tid fremover.

Nyheder og opdateringer om konkurrencen

Konkurrencen om at vinde en iPad er i fuld gang. Vi har allerede modtaget mange spændende tilmeldinger fra vores læsere. Konkurrencen slutter om to uger, så skynd dig at deltage, hvis du også gerne vil have chancen for at vinde den eftertragtede tablet-computer. Vi vil løbende opdatere dig på, hvor mange der har tilmeldt sig, og hvor tæt vi er på at nå vores mål. Følg med her på siden for at holde dig opdateret.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvor længe løber konkurrencen? Konkurrencen løber frem til den 31. december . Vinderen vil blive udtrukket og offentliggjort den 15. januar 2024. Hvem kan deltage? Alle personer over 18 år, som er bosiddende i Danmark, kan deltage i konkurrencen. Medarbejdere hos arrangørerne og deres nærmeste familie er dog ikke berettigede til at deltage. Hvordan deltager jeg? For at deltage skal du udfylde formularen på hjemmesiden med dine kontaktoplysninger. Du kan også deltage ved at dele opslaget på dine sociale medier og tagging tre venner. Hvad vinder jeg? Vinderen af konkurrencen modtager en iPad Pro med Wi-Fi og 128 GB lagerplads. Prisen er sponsoreret af vores samarbejdspartner.

Sådan kontakter du os ved spørgsmål

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Du kan sende en e-mail til [email protected] eller ringe til vores kundeservice på telefonnummer 12 34 56 78 på hverdage mellem kl. 9-16. Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Følg med på sociale medier

Følg med på vores sociale medier for at være opdateret på konkurrencen og for at få flere muligheder for at vinde. Vi poster jævnligt opdateringer og ekstra konkurrencer, så sørg for at like og følge os på Facebook, Instagram og Twitter. Deltag i konkurrencen ved at dele opslag og tagge dine venner. Jo flere der deltager, jo større er chancen for at vinde.

Konkurrencens vilkår og betingelser

For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år og bosiddende i Danmark. Konkurrencen løber fra den 1. august til den 15. september . Vinderen udtrækkes den 20. september og vil blive kontaktet direkte. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet eller administreret af Apple Inc. og har ingen forbindelse til virksomheden. Deltagelse i konkurrencen forudsætter accept af disse vilkår og betingelser.